2022-05-16 12:28:32• hírek • Fizetett tartalom

Készítse fel autóját a nyárra. Szervizeltessen az AutoAS-nál!

Ahogy az időjárás egyre melegebbé válik, sokunk fejében már ott kering a nyaralás gondolata, sőt, néha már azon mélázunk, hogy egy hideg sörrel egy napernyő alatt fekszünk egy kellemes tengerparton.

Viszont nem elég kinézni az úti célt, lefoglalni a hotelszobát, az utazásról is gondoskodnunk kell. Ha saját kocsival akarunk nekivágni egy ilyen utazásnak, nem árt, ha autónkat is felkészítjük a hosszú igénybevételre, bizonyára nyugodtabban indulunk majd el úgy, hogy nem kell a váratlan meglepetésektől, meghibásodásoktól tartanunk.

Az AutoAS szervizére bátran rábízhatja autóját, a fiúk átnézik a felfüggesztést, a sokszor évente cserére szoruló kopóalkatrészeket, illetve a fékeket, sőt nem utolsósorban lemérik az akkut is. Ha ezek rendben vannak, és az autónak nincs valamilyen motorhibája, higgye el, nem lesz baj az úton.

Sőt, amennyiben bármit észrevesznek, vagy egy alkatrész cserére szorul, a kliens pedig helyeben, az AutoAS szervizében kéri annak javítását/cseréjét, a kocsi átnézését és felmérését ki sem kell fizetni. Ez a szerviz ajándéka.

„Nekünk az a legfontosabb, hogy ügyfeleink biztonságban utazzanak, autójuk pedig ne hagyja őket cserben, ha hosszú útra indulnak. Éppen ezért, javasoljuk, hozzák el hozzánk autóikat, mi átnézzük azokat, ha pedig az javításra szorul és nálunk kérik a szervizelést, akkor a felmérés díját teljes mértékben elengedjük” – fogalmazott Kapitány Ferenc, az AutoAS szerviz tulajdonosa.

Éljen a lehetőséggel!

Az AutoAs Cloșca sugárút 42. szám alatti szervizébe várja ügyfeleit, ehhez kérjen időpontot a 0261 806 026-os telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: